Абитуренти от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с концерт за детската онкохематология (СНИМКИ)

Абитурентите от 12-ти клас на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Пловдив от хореографската паралелка, организираха и изнесоха благотворителен концерт за детското онкохематологично отделение на УМБАЛ „Св. Георги“. Благотворителните концерти на дванайстите класове на училището се провеждат за поредна година, а идеята е децата да покажат какво са научили през всичките години в училище и едновременно с това да използват наученото за добри и общественополезни дела.

Абитурентите дадоха всичко от себе си на сцената на Военен клуб в Пловди и показаха завидни умения по български народни танци. В програмата бяха включени танци от различни области и с различни мотиви. Освен тях учениците от 12 клас показаха и завидни умения в изпълнението на народни песни. При всяко изпълнение публиката бурно аплодираше участниците в концерта, а залата на Военен клуб бе препълнена.

Директорът на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Пловди Таня Николова, благодари на възпитаниците на училището и им пожела бъдещи творчески и лични успехи.

В края на концерта децата поканиха на сцената всичките си преподаватели през тези години в училище като им благодариха за труда, които са положили и за знанията, които са получили през всички тези години.

Подобни статии

Top