Абсурд! Мъж в безпомощно състояние чака 50 минути линейка в центъра на Пловдив (СНИМКИ)

12087544_1192722700754168_1163086628_n

Близо 50 минути бяха нужни на екип на Бърза помощ да се отзове на сигнал за младеж в безпомощно състояние в близост до дискотека в Пловдив. Това разказаха свидетели на инцидента случил се в ранните часове на неделния ден.

Според очевидците пострадалият младеж, на около 27 години, е бил ударен от друг мъж, след което паднал и ударил главата си в едно от антипаркинг колчетата пред нощния клуб. Не след дълго се появили полицаи. Униформените се обадили на Бърза помощ и съобщили за инцидента.

Докато линейката пристигне две момчета видели как мъж отива до пострадалия и започва да го рита, пред погледа на полицаите. Служителите пъвоначално не взели мерки. Свидетелите на сцената започват да държат сметка на бабаита и чак тогава полицейските служители решили, че трябва да се намесят.

След като медицинските лица пристигат на мястото на инцидента, пострадалият бил качен на носилка и откаран за преглед в болница. Полицейските служители все пак са задържали мъжа, нанесъл удари на жертвата, докато тя е в безпомощно състояние на земята. В 4-то РУ са откарани и младежите, направили забележка на насилника.

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top