Австралийка изгори пениса на приятеля си с маша за коса заради изневяра

skalndal

Австралийка изгори пениса на приятеля си с маша за коса, като самият мъж доброволно позволил това действие заради изневяра, съобщава БТА. Гаджето на 22-годишната Бронуин Паркър сам си бил виновен за жигосването.

Той сключил договор с нея, че ако й изневери, тя ще потърси реванш по този жесток начин. Името на изгорения с машата не се споменава. Но той получил наказанието си и сега трябва да минат цели две години, за да се излекува напълно от изгарянията.

Чаровната Бронуин Паркър е от град Маунт Баркър в Южна Австралия. Тя обясни на полицията, че е поставила половия орган на изневерилия само за няколко секунди в машата й за изправяне, като си мислела, че той ще получи изгаряне като от слънчеви лъчи.

„Отначало се оформи кафеникав цвят и не изглеждаше толкова зле, коментира австралийката, приложила наказанието. Изглеждаше малко като сготвено месо“.

Нещата опрели до съд и съдията Пол Мъскат не видял смешната страна на нещата, тъй като пострадалият се сдобил и с психична травма. А пенисът му няма да функционира нормално още дълго време. Бронуин Паркър получила 9-месечна условна присъда за деянието си.

Снимка:  actualno.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top