Автобус прегази 85-годишна жена в Пловдив (СНИМКИ)

Ампутираха крака на блъснатата жена в Пловдив

85-годишна жена бе прегазена днес от автобус от градския транспорт на спирка на бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“. Пострадалата е откарана в тежко състояние в болницата, съобщиха за DCNEWS от полицията.

Според очевидци злополуката станала около 8.00 ч., докато бабата слизала от автобус №20. Кондукторът в рейса обаче обясни, че е от втората смяна и не е видял нищо, само е разбрал, че възрастната жена се е блъснала в автобуса.

След това шофьорът затвори вратата пред екипа ни и тръгна. Шофьорът и кондукторката от другата смяна, също избягаха, без да кажат нищо.

„Беше около 8 часа. Това, което успях да видя, защото аз бях в магазина, обслужвах клиенти в това време, настана някаква суматоха и доколкото разбрах възрастна жена при слизане от автобуса нещо не е успяла да слезе и е била блъсната. С контузия на единия крак, доколкото разбрах“, разказа Стефка Дишлиева, която работи в денонощния магазин на спирката.

До 10 часа полицаи извършваха оглед на местопрестъплението, където бяха останали само кървави следи от инцидента. По случая вероятно ще бъде образувано досъдебно произвоство, уточниха от полицията.

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top