Авторска игра „Влез в брокерския филм“ ще предизвика студенти в ПУ „Паисий Хилендарски“

Събитието е част от Start-up Academy

В авторска ролева игра „Влез в брокерския филм“ ще се включат студентите от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, които присъстват на следващото събитие от Старт-ъп академията на висшето училище.

Тя ще се състои от 17:00 часа в 7-а аудитория на Ректората и ще промени начина на разбиране на брокерските сделки.

Играта е организирана от Клуб на мениджъра към Факултета по икономически и социални науки (ФИСН) на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ .

Стефка Танчева и Мариян Велев ще потопят студентите в света на брокерските сделки и ще им предоставят възможността да се изправят пред различни предизвикателства, свързани с продажбата на имоти, както и да придобият първокласен опит и знания.

Най-добрите отбори ще бъдат възнаградени с невероятни подаръци.

Събитието е част от Start-up Academy – платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техния бизнес проект.

След успеха на „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“ през 2022 г. и 2023 г., организаторите стартираха трето издание на конкурса, с което дават възможност на преподаватели, студенти и докторанти от университета да представят своята иновативна идея и да разработят старт-ъп проект, като по този начин получат признание и печелят от своите разработки.

Програмата на форума включва разнообразни мероприятия, насочени към възможностите за създаване на предприемаческа култура и умения сред студенти и преподаватели. Планираните събития ще продължат до ноември 2024 г. Конкурсът се провежда под патронажа на Ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ – проф. д-р Румен Младенов.

Съорганизатори на конкурса заедно с Technology Transfer Office – TTO са: ПУ „Паисий Хилендарски“, Студентски съвет ПУ „Паисий Хилендарски“ и Клуб на мениджъра.