Адвокатът на Жана Бергендорф: Тя беше абсолютно адекватна - DC news

Адвокатът на Жана Бергендорф: Тя беше абсолютно адекватна

„Във вторник вечерта говорих с Жана Бергендорф по телефона. Тя беше абсолютно адекватнаи нормална. Неадекватен човек няма да звъни четири пъти на адвоката си, ще прави други неща”, коментира пред Нова Телевизия адвокатът на певицата Стефан Атанасов.

Във вторник вечерта Жана Бергендорф беше задържана, след като беше хваната да шофира след употребата на наркотици. Адвокат Стефан Атанасов обясни какво точно се е случило във вторник в центъра на столицата.

„Кола, която се е движила пред колата на Жана, е спряла рязко на пешеходна пътека на улица „Раковски“. Жана не е успяла да спре и двата автомобила са се ударили.

Очевидно другият участник в катастрофата я е разпознал и е решил да викне полицията. За мен е пълна загадка защо се вика полицията за толкова леко ПТП“, обясни Атанасов.

„Факт е, че Жана Бергендорф е отказала да даде кръвна проба, но според нея полицаите са я подвели, като са ѝ казали, че и двата теста са задължителни, а те не са“, уточни той.

В сряда на певицата беше повдигнато обвинение заради това, че е шофирала след употреба на наркотично вещество.

Часове след задържането ѝ, Жана Бергендорф беше освободена в сряда. Тя вече е дала кръвна проба и до два дни се чакат резултатите. „Производството е бързо и ще приключи до една седмица“, обясни адвокатът на певицата.

 

Подобни статии

Top