Адвокат Владимир Елдъров: Ще заведа дело за клевета!

Владимир Елдъров ще заведе дело за клевета

Наследници на жертви на катастрофи получават между 50 и 80 хиляди лева обезщетение. Но само на документи. От тези пари те не виждат нищо. Или почти нищо. Става дума за схема, в която участват адвокати, които според потърпевшите прибират голяма част от сумите от застрахователите, които се полагат на роднините на жертвите, разказа Нова тв.

Сред имената, замесени в схемата, бе и това на пловдивския адвокат Владимир Елдъров. Според един от куриерите – Атанас Коцев, става дума за суми от порядъка на 60-80 хиляди лева. Те били превеждани по сметката на адвокат Красимир Елдъров – баща на по-младия юрист. Според Коцев, вече е сезирана и районната прокуратура.

Действително името ми беше замесено от мои клиенти, за това, че са ми превеждани застрахователните премии за техни починали близки. Лицето, на което съм предал тези средства е точно това лице, което обикаля медиите, коментира пред DCNEWS адвокат Владимир Елдъров.

Той беше категоричен, че в случая става дума за клевета. „Ще направя своя проверка по случая и ще се обърна към прокуратурата“, заяви адвокатът. Той беше категоричен, че ще заведе и дела за клевета и ще иска обезщетения срещу човека, който го клевети.

Подобни статии

Един коментар

  1. dfdsfs написа:

    Няма такава наглост ,абе натикайте го този адвокат в концлагер да гние там бе !

Top