Адел триумфира на наградите БРИТ (СНИМКИ И ВИДЕО)

12788694_1721773158039074_933324968_o

Наградите БРИТ са едно от най-вълнуващите музикални събития, като и тази година те не разочароваха своите фенове. По време на церемонията в лондонската „О2 Арена“ зрителите станаха свидетели как Риана си завъртя дупето пред смаяния поглед на бившето си гадже Дрейк, като двамата се събраха на сцената за изпълнят новия си сингъл „Work“.

Little Mix заедно с Пери Едуардс също вдигнаха пулса на феновете с подобно еротично и възбуждащо изпълнение.

Голямата победителка на вечерта Адел получи 4 награди и дръпна прочувствена реч, докато в същото време деколтето й показа почти всичко от нея. Тя беше призната за най-добра изпълнителка, за световен успех и сингъл за песента си Hello. Певицата бе номинирана общо в пет категории. Тя не взе само статуетка за най-добро видео на годината, като на всяка от наградите реагираше по различен начин.

27-годишната дива за малко да падне по стълбите, след това показа огромна любов към своя приятел Саймън Конеки, а накрая се разплака и се извини за размазания си грим. Тя посвети наградите си на авторката на музика Kesha само няколко дни след като съдът отхвърли искането й да се раздели със Sony, въпреки твърденията й, че продуцентът я е дрогирал, а след това я изнасилил.

Британският певец Дейвид Бауи посмъртно получи наградата „Икона“. „Нямаше никой друг като него“, заяви певицата Ани Ленъкс, представяйки наградата . Наградата прие приятелят на Бауи актьорът Гари Олдмън. „Той самият беше живо въплъщение на думата икона“, заяви Олдмън. Дейвид Бауи почина на 10 януари 2016 година на възраст 69 години. На 8 януари излезе неговият нов албум „Блекстар“.

 

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top