Адско задръстване по „Шести септември“ (СНИМКИ)

На огромно задръстване по бул. „Шести септември“ в участъка от прелеза на ул. „Копривщица“ до бул. „Руски“ се натъкна репортерски екип на DCNEWS.

Около 18:20 ч. автобуси и леки автомобили, в три-четири колони в двете посоки на булеварда, се опитваха да преминат проблемния участък, в който дори нямаше пътен инцидент. Шофьорите бяха изключително изнервени, опитвайки се да изпреварят останалите участници в движението, за да стигнат буквално до никъде.

Сред блокираните в адското задръстване коли бе и брониран автомобил на жандармерията, както и линейка. Подобна бе ситуацията по всички по-големи основни булеварди и улици. Най-тежко е положението по „Цар Борис III Обединител“, особено около Панаира и кръговото на Водната палата, бул. „Руски“ в участъка от бул. „Шести септември“ до колелото на Централна гара, ул. „Гладстон“ в участъка от подлеза на Централна поща до бул. „Руски“ и по Пещерско шосе.

Затвореният бул. „Васил Априлов“ и дъждът допринасят за интензивния трафик, коментираха полицейски служители. Те призоваха шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат необмислени маневри.

 

Подобни статии

Top