Александра Жекова към българите: Моля, гласувайте! - DC news

Александра Жекова към българите: Моля, гласувайте!

Спортистки призовават да се гласува днес

Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова призова българите да гласуват в днешния ден. Според носителката на световната купа и медалистка от олимпийски игри, в България има много неща, които трябва да бъдат свършени, като образованието и спорта са едни от тях. Ето какво написа Сани на страницата си във Фейсбук:

„Има много неща, които трябва да свърши властта след изборите..Те ще облекчат бизнеса, ще стимулират икономическия растеж, законодателната власт, образованието, здравеопазването, културата, високите спортни постижения, за да направят страната ни едно по-добро място за живот за нас и нашите деца!Обещай,че ще гласуваш! Please VOTE !!!“.

Последното голямо постижение на Александра Жекова извън белите писти бе включването й в класацията „Стоте най-влиятелни жени в България“ на списание „Форбс“.

Да се гласува призова и най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова. “ И да не забравите да гласувате днес! Време е да поемем отговорност за това, което се случва с нашата мила родина. Без извинения!“, написа пловдивчанката във Фейсбук.

Подобни статии

Top