Александър Томаш: Все още имам договор с Локомотив

Ще продължа да бъда отдаден на „черно-бялата“ идея и ще си изпълнявам задълженията, докато той не бъде прекратен официално, разговорът ми с Крушарски бе между мъже

Аз все още имам действащ договор с Локомотив (Пловдив) и ще продължа да го изпълнявам, докато не бъде прекратен. Това написа в профила си във „Фейсбук“ Александър Томаш.

Вчера стана ясно, че специалистът няма да води повече „черно-белите“ след среща с клубното ръководство.

Ето какво написа Томаш:

„Скъпи Локомотивци, фенове на любимата игра,

Честит празник на Славянската писменост и култура!

Искам да се обърна към Вас, за да внеса яснота около новината за раздялата ми с Локо Пд, която на 23 май 2024-та година се появи в медиите, а след това бе потвърдена чрез официално съобщение от клуба.

Няма да влизам в подробности около случилото се на срещата между мен и г-н Христо Крушарски. За мен това бе мъжки разговор, на който всеки изрази своето мнение и виждането за бъдещето на Локомотив Пловдив. Всеки от нас има своята истина и може би гледа ситуацията от различен ъгъл и именно поради тази причина аз ще продължа да бъда докрай коректен и лоялен към вас, ръководството на клуба, играчите, ветераните на тима и институцията “Локомотив”, и няма нито да се оправдавам, нито да опитвам да трупам дивиденти. Всичко, което съм направил в тези 25 месеца, в които съм на “Лаута”, съм го направил единствено и само в името на Локомотив. Работил съм и продължавам да работя за черно-бялата кауза. Когато подписах моя договор преди повече от 2 години обещах отдаденост и професионализъм. И ще спазя своето обещание.

Аз все още имам действащ договор с Локомотив Пловдив и ще продължа да го изпълнявам, докато не бъде прекратен.

С Уважение:

Александър Томаш“.