Алекс Раева и DJ Doncho представят новия си сингъл в Пловдив - DC news

Алекс Раева и DJ Doncho представят новия си сингъл в Пловдив

След двегодишно затишие, Алекс Раева и DJ Doncho се завръщат с нов музикален проект, носещ заглавието “Just Dance”.  Сингълът излиза паралелно с глобалното представяне на ексклузивната модна колекция #ALEXANDERWANGxHM, която ще дебютира официално на 06 ноември 2014 г. Парчето ще бъде промотирано и в Пловдив на 8 ноември.

Алекс, която не изневерява на своята спортна натура, е фокусирала концепцията на видеото основно върху свободата на движението. Динамиката на клипа, в комбинация с екстравагантната визия на Алекс, нестандартния грим и екстровертната й женственост, подкрепя становището на певицата, че човек никога не трябва да спира своя ход, което е и основният лайтмотив и в текста на песента.

Видеото е заснето от Костадин Кръстев – Коко в студио Creative Hall, като с монтажа и обработката на клипа се зае Виктор Антонов. Гримът е дело на Алина Манова, а за прическите се погрижи Георги Петков.

Песента “Just Dance” е продуциранa от DJ Doncho и зарежда с динамичен ритъм, мелодичен саксофон и секси вокали, които ни препращат към класическия хаус саунд. DJ Doncho и Алекс Раева колаборират със саксофониста Марин Бозев – MarciSax, който е част от семейството на Music Clinic Records. MarciSax продуцира и ремиксира електронна музика и е работил с имена като Low Step, High Time и други.

В момента Алекс Раева е водеща заедно с Мария Игнатова на третия сезон на музикално шоу №1 в света „X Factor“.

Междувременно с пълна сила върви и клубното турне на Алекс и Дончо, което носи името на новият им сингъл “Just Dance”. Турнето обхваща 9 града в страната, като досега премина през Плевен, Стара Загора и Благоевград, където Алекс и Дончо бяха много топло посрещнати от своите фенове.

Предстои двамата изпълнители да представят сингъла във Варна, Пловдив, Велико Търново, Русе, Бургас и София.

Top