Ангел Палийски се закле, че Ботев ще има нов стадион!

palijski

Председателят на Съвета на директорите на ПФК Ботев (Пловдив) АД Ангел Палийски се закле, че клубът ще има нов стадион. Бизнесменът кара коледните празници в Съединените щати, но  интервю отвъд Океана обеща, че стадион „Христо Ботев“ ще бъде завършен.

„Стадионът със сигурност ще бъде завършен, но не искам да се ангажирам със срокове. При всички положения той ще бъде един от приоритетите.

Ботев има вътрешнофирмени заеми. Това не са дългове, които да са изискуеми и да попречат на клуба да вземе лиценз за следващото първенство. Тези дългове ще бъдат преструктурирани и няма да попречат на бъдещето на клуба.

Новите собственици вече преведоха първите вноски, с които бяха погасени доста натрупани оперативни задължения. Мога спокойно да кажа, че Ботев е спасен. И искам да бъдем по-позитивни през Новата година.

Засега не искам официално да обявявам имената им, защото тяхното желание е да се представят след Нова година. В момента съм в САЩ, където също част от разговорите ми са свързани с Ботев“, заяви Ангел Палийски пред plovdivderby.

Снимка: botev1912.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top