Анджелина и Брад се разбраха за децата

Анджелина Джоли и Брад Пит се разбраха за попечителство на децата, съобщи Гардиън, позовавайки се на близки на актрисата. 41-годишната красавица ще продължи да се грижи за шестте деца, докато Брад Пит ще има право на „терапевтични визити“.

Вчера стана ясно, че споразумението е постигнато преди повече от седмица, след консултация със специалисти по детски грижи. Според близки до звездната двойка не се споменава за разследване от страна на социалните служби заради скарването между Пит и сина му Мадокс в самолета, откъдето тръгна всичко.

Джоли подаде молба за развод през месец септември заради „непреодолими различия“ с Пит. Таблоидите написаха, че основна причина за решението й е скандал на актьора със семейството по време на полет.

Още в края на септември Пит и Джоли постигнаха споразумение Брад да посещава децата си, а и двете страни да ходят на срещи с терапевти.

„Вярваме, че всички страни са решени да помогнат на семейството в този труден момент“, се казва в официално съобщение от понеделник.

Представител на Брад Пит пък отказа коментар.

Припомняме, че холивудските знаменитости бяха заедно 12 години. Те имат три биологични и три осиновени деца – на възраст между 8 и 15 години. Двамата се разделиха през септември, като за дата на раздялата се посочва 15 септември, ден след скарването в самолета между Брад и 15-годишния Мадокс. Миналия петък актьорът заведе дело за развода и настоя за съвместно попечителство над децата.

Снимка: theguardian.com
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top