Анджелина се опитва да опровергае слуховете, че е в болница (СНИМКИ)

Холивудската актриса Анджелина Джоли се опитва да опровергае слуховете, че е в болница заради болезнената си слабост. Тези дни тя участва в заседанието на Международния углавен съд в Хага и се срещна с генералния секретар на ООН Бан Ки Мун.

Сега звездата и семейството й се намират в Лондон, където са наели къща. Актрисата проявява особена активност и посещавайки различни събития се опитва да опровергае слуховете за лошото си състояние. Но клюкарите не спират да я обсъждат. Според тях Джоли изглежда прекалено слаба.

Неотдавна в медиите се появи информация за това, че теглото на Анджелина Джоли е паднало до 35 килограма и се е наложило спешно да бъде приета в болница. Почитателите й бяха уверени, че състоянието на актрисата е критично и ще й се наложи да се лекува дълго.

Ситуацията още повече се влоши от клюките около двойката Бранджелина Според слуховете Брад Пит отдавна карал жена си да се консултира с лекар, но тя не се съгласявала. Запознати заявяваха, че от здравето на звездата е обезпокоен също и баща й, актьорът Джон Войт, но Анджелина игнорирала молбите му да посети лекар.

Наскоро папараците обаче заснеха Анджелина след вечеря в ресторант в лондонския район Мейфеър. Звездата беше с широка сива пола и бе наметнала на раменете си шал в същия цвят, опитвайки се да скрие прекомерната си  слабост. Но почитателите й и журналистите отбелязаха, че Анджелина изглежда крайно изтощена.

В момента Анджелина и семейството й живеят в английската столица, тъй като Брад се снима тук във филма World War Z 2 („Z-та световна война 2“), а Анджи се занимава с политическа и хуманитарна дейност. Звездната двойка е наела къща с 8 стаи в предградията, която всеки месец им струва 21 хиляди долара. Колко време ще прекара семейството в Лондон засега не е известно.

Източник: cosmo.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top