Антистрес хороскоп: Как знаците на зодиака се спасяват от стреса?

e504b7ec5fbc7b3371d34ca96f47303b_cropped_630x350

Напоследък стресът стана постоянен спътник в живота. И непрекъснато се питаме, как може да не нервничим, когато всичко наоколо е ТАКОВА… Но всъщност стресът не е страшен, особено ако знаеш, как да излезеш от това състояние. Вижте как го правят знаците на зодиака!

КОЗИРОГ
Козирозите не свалят стреса, те го игнорират. И предпочитат да избягат от него в работата.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите бягат от стреса, пренасяйки се в друга реалност. Ако другата реалност – във вид на старинни европейски улички или слънчеви плажове, е недостъпна, водолеят ще си направи собствена.

РИБИ
Рибите признават само два начина да се избавят от стреса: шопинг и подаръци. Колкото може повече. Ако това не стане – пробват друг метод: бавно, мъчително и с наслаждение страдат.

ОВЕН
Овенът знае – преди всичко трябва да изпусне парата, а останалото – само ще се нареди. Затова Овните първо правят грандиозен скандал, после се напиват до козирката и накрая изпращат всички околни на майната си. След два часа всички наоколо са в стрес, а Овенът е като нов!

ТЕЛЕЦ
Телецът първо започва да анализира ситуацията, която е довела до стрес. После започва да търси изход. Накрая се отчайва и чака спасител на бял кон да намери решение.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са убедени, че най-добрият начин да се справят със стреса, е да си създадат по-голям. Те са на принципа: Клин, клин избива.

РАК
Стресираният Рак се затваря в себе си. Крие се там, докато не се успокои. Как точно го прави, никой не знае. Защото малко са глупаците, които се доближават до Рак, който се е затворил в себе си.

ЛЪВ
Лъвовете при първите признаци на стрес се отправят към психотерапевта. И то към най-модерния и скъпия. Разказват му цветно за всичките си победи и достижения, а после излизат от кабинета абсолютно щастливи. Ако няма лекар – и приятелите вършат работа.

ДЕВА
Има само една причина, способна да докара Девата до стрес. Хората. Затова Девата просто се освобождава от тях. Купува си повече вкусотийки, бутилка вино, десетина книжки, затваря се в къщи за няколко дни и така преживява стреса.

ВЕЗНИ
Везните в стрес имат нужда от подкрепа, затова първо привикват приятелите си. А след това – както тръгне. Може да си направят купон, а може и колективно размазване, след което в стрес ще са всички. Освен Везните.

СКОРПИОН
Скорпион в стрес  – това е оксиморон. Тревогата е чужда за Скорпионите, страховете – още повече. Но все пак и Скорпионите са живи хора, понякога и тях ги настига стреса. Обаче се стича по хитиновата им броня в специалната торбичка за отрова и се събира там. Докато наоколо не се окаже някой, на когото да излеят яда си.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците много добре знаят, че от стреса може да се избяга. Но да се бяга е скучно, по-добре да се отиде във фитнеса. Обаче най-добрият вариант е да премахнат стреса с  най-доброто средство, измислено от природата – секса.

Източник: cosmo.ru
Превод: DCNEWS

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top