Антон Зингаревич: Нямам намерение за напускам Ботев, не знам защо Филипов се опитва да ми вземе клуба (ВИДЕО)

„Жълто-черните“ излизат днес по обяд срещу Динамо (Москва) в последната си контрола в Турция

Мажоритарният собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич говори ексклузивно пред представители на медиите по време на подготвителния лагер в Анталия.

Той засегна теми, сред които входящите и изходящите трансфери през зимната пауза, текущата подготовка, целите пред клуба и предстоящите мачове от пролетния полусезон в родното първенство.

Зингаревич коментира и отношенията си със строителя на „Колежа“ Илиян Филипов, както и скандала с шефа на охраната му, който се разви в България, докато той е на лагера на тима в Турция.

В същото време отборът на Ботев (Пловдив) проведе последното си тренировъчно занимание в южната ни съседка. „Жълто-черните“ тренираха в обедните часове вчера преди последната си контролна среща в Турция срещу елитния руски тим на Динамо (Москва).

Заниманието протече с възстановителни упражнения за част от „канарчетата“, които започнаха от първата минута в мача с Рубин (Казан). До края на тренировъчната сесия последваха физически и тактически упражнения.

Днес от 12:00 часа Ботев се изправя срещу Динамо (Москва). Руснаците заемат 3-тото място във временното класиране на Руската Висша Лига. Това се явява и последна проверка за тима на Душан Керкез от подготвителния лагер в Белек.

Източник: ПФК Ботев, sportal.bg