Антон Огнянов отряза Локо (Сф), на крачка е от Ботев

Антон Огнянов отряза Локо (Сф), на крачка е от Ботев

Лявото крило Антон Огнянов, който разтрогна договора си с Левски след като бе обявен за ненужен, отказа оферта от столичния Локомотив. Футболистът не можа да се наложи при „сините” след като претърпя тежка контузия и бе пратен да играе в дублиращия отбор.

„Трудно ми беше да общувам с Гонзо. Не претендирам, че съм бил в кой знае каква уникална форма, но просто дори нямаше комуникация. Година и половина играх в дублиращия отбор и не мисля, че ми бе даден някакъв шанс за изява. А дойдох в Левски с надеждата това да бъде трамплин в кариерата ми”, заяви Антон Огнянов.

„Не искам да играя в Локо (София). Най-добре е да отида в чужбина, но не е сигурно. Искам да отида в отбор, където да играя повече и да разгърна потенциала си. В Левски нямах възможността да го сторя, но дано 8 следващия си тим успея. Няма да бързам в избора си, за да не допусна грешка. Има време, едва сега започна зимната подготовка. Надявам се оттук нещата да потръгнат за мен”, допълни Огнянов, който продължава преговорите си с пловдивския Ботев.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top