Апаши вилнеят из фризьорските салони на Пловдив

Апаши вилнеят из фризьорските салони на Пловдив

Апаши вилнеят из фризьорските салони на Пловдив и вече трети пореден ден обират по два за денонощие.

В дежурната на Второ РУП, 50 – годишна жена от село Кадиево е съобщила вчера, че за времето от 19.00 часа в понеделник до 8.30 часа на 20.01.2015г. е била извършена кражба от салон за красота на ул. “Волга”.

От обекта крадците отмъкнали телевизор, сешоар, преси за коса, ножици и машинки за постригване. По същото време била извършено и посегателството в салон за красота на бул. “Шести септември” 112.

Сигналът е бил подаден от 37 – годишна пловдивчанка. От там освен вече описаните уреди, апашите се “сдобили” и с мобилен телефон и голямо количество козметика от различни марки. Образувани за досъдебни производства по чл.194 от НК и работата по случаите продължава.

През предните две денонощия три салона станаха обект на апашите. Крадците взели само два сешоара от салон на ул. Севастопол, а междувременно на ул. “Златна панега” е бил другият обект на посегателство. От там те отнели лаптоп, фото – рамка, сешоар и машинка за подстригване. Сигналът за кражбата е подаден в Трето РУП от 62 – годишен пловдивчанин.

В понеделник 38 – годишна пловдивчанка се е оплакала, че от фризьорския и салон на бул. “Шести септември” 193 е била извършена кражба на сешоар и машинки за постригване на обща стойност около 1000 лева.

Образувани са досъдебни производства, работата по случаите продължава.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top