Апостол Апостолов: Няма страшно, търсим инвеститор!

„След като Цветан Василев е взел това решение, трябва да го приемем напълно нормално и спокойно. Логично беше да прехвърли акциите на привържениците на тима, представлявани от сдружение ПФК Ботев 1912. Все пак преди години именно ние възродихме клуба и дадохме нашите акции на Цветан Василев”, заяви председателят на сдружение ПФК Ботев 1912 Апостол Апостолов.

„Търсим инвеститор за Ботев. Не може това да стане за един ден или два. Призовавам феновете и футболистите да бъдат спокойни за бъдещето на Ботев. Ще решаваме задачите една по една.

Клубното ръководство работи и не смятам, че трябва да се правят промени, след като отборът върви. Футболистите отлично изпълняват своите задължения, за което ги поздравяваме. Нашите задължения са да осигурим нормални условия за развитието на клуба. С помощта на нашите фенове ще го направим. Разбира се не мога сега да кажа, че всичко ще решим веднага, но ще се справим.

Смятам, че няма да имаме проблеми с взимането на лиценз за новото първенство, още повече, че имаме да получаваме средства от наши контрагенти.

Така ще можем да се разплатим с тези, на които дължим пари. Сдружението разполага също с финансов ресурс, макар и ограничен и ако не наложи ще бъде използван. Уверен съм, че ще се справим“, заяви още Апостол Апостолов.

Подобни статии

Top