Арестуваха сина на разстреляното семейство Караджови (СНИМКИ)

Синът на разстреляното възрастно семейство Караджови от Пловдив – Венцислав Караджов е задържан за 24 часа, съобщи БЛИЦ, позовавайки се на източници от разследването. Караджов е действащ полицай от Икономическа полиция в Пловдив.

Снощи Венцислав бе отведен за разпит в полицията, а днес стана ясно, че не е направил самопризнания, но е заподозрян за смъртта на майка си и баща си.

74-годишният му баща и 69-годишната му майка са били застреляни с пистолет. Все още няма информация каква марка е той и законен ли е. Тази сутрин се прави втори оглед на местопрестъплението. Венцислав е бил арестуван след дълги разпити снощи.

Официално полицията и прокуратурата отказват всякаква информация. Снощи съседи на място разказаха, че полицаят е бил агресивен напоследък към родителите си, на които е единствен  син. Наскоро той ги е съдил, за да вземе единствения им имот – къщата с двор, в която живеят, уточнява БЛИЦ.

Преди няколко дни е излязло решението на съда в Пловдив, според което домът остава на възрастните хора, а Венцислав е имал право да го придобие след тяхната смърт. Съседи снощи споделиха още, че са ги чували постоянно да се карат и синът е заплашвал майка си и баща си. Цветан и Божура Караджови са се оплаквали често на комшиите си, че не се разбират със сина си.

Съседите разказаха, че семейството е било много кротко и възпитано и освен с малките си пенсии се е препитавало и с продажба на яйца от кокошки, които отглеждало. Възрастна съседка отишла да си купи яйца и така открила труповете.

Предполага се, че убийството е извършено или предната вечер или вчера, тъй като в понеделник съседи са видели хората живи. Със случая се занимава окръжната прокуратура в Пловдив. Образувано е досъдебно производство.

Подобни статии

Top