Арни утеши „победителя“ Сталоун за загубата му на Оскарите (СНИМКИ И ВИДЕО)

Арнолд Шварценегер е утешил своя бивш съперник и настоящ приятел Силвестър Сталоун за загубата му на наградите „Оскар“, наричайки го победител, съобщи Контактмюзик.

69-годишният Сталоун беше номиниран в категорията за най-добър актьор в поддържаща роля за превъплъщението си в образа на застаряващия и болен Роки Балбоа във филма „Крийд: Сърце на шампион“. Номинацията му дойде 39 години, след като актьорът беше номиниран за най-добър актьор за оригиналната лента „Роки“. Както навремето, така и сега, Силвестър Сталоун се размина с оскаровата слава. На тазгодишните награди отличието за най-добър актьор в поддържаща роля отиде при британеца Марк Райлънс за „Мостът на шпионите“.

След като изгуби от Райлънс, Сталоун изглеждаше видимо разочарован. Неговият добър приятел Арнолд Шварценегер обаче е побързал да му предложи утеха и подкрепа.

„Слай, помни, каквото и да казват другите, за мен ти си най-добрият. Ти си победителят. Гордея се с теб“, гласи краткото видео послание, публикувано в Туитър от 68-годишния Терминатор.

Подкрепата на Арнолд Шварценегер е затрогваща, като се има предвид, че навремето двамата със Силвестър Сталоун бяха съперници за ролите на корави момчета в киното. Съперничеството им е стигало до там, че актьорите не са си говорили и са избягвали да се засичат в едно и също помещение. Нещата обаче се промениха, след като Шварценегер и Сталоун се снимаха заедно във филма „Непобедимите“ (2010). От тогава екшън ветераните са първи приятели и редовно се „размотават“ заедно.

Снимки: abc30.com

Подобни статии

Top