Артмениджъри защитават дипломни работи в „Тракарт“

Студентите от държавно-акредитираните магистърски специалности „Артмениджмънт“ и „PR на арторганизации“ ще проведат публична защита на дипломните си работи на 24 юни, петък, от 9.00 часа на сцената на арт център „Тракарт“.

Дипломирането на бъдещите мениджъри и пиари на арторганизации преминава в презентиране и защита на разработките пред научно жури. В събитието мениджмънтът и изкуството са обединени режисьорски в  спектакъл с полифонично художествено послание.

Тази година завършва тринадесетият курс на магистратурата „Артмениджмънт“ и шестият от „PR на арторганизации“. За този период през специалностите са преминали редица изявени български творци, настоящи ръководители на драматични и куклени театри, опери, симфонични оркестри, модератори на международни танцови и театрални фестивали.

С  магистратурите „Артмениджмънт“ и „PR на арторганизации“ АМТИИ се превърна в национален център за изучаване на мениджмънта в изкуството, а специалностите стават все по-търсени и необходими във връзка с проекта „Пловдив-културна столица на Европа 2019“ и повишените очаквания към менажирането на българския културен продукт.

 

Подобни статии

Top