Асеновградските ученици ще пишат за „Уникалната природа на Асеновград”

Конкурс за есе на тема: „Уникалната природа на Асеновград” по повод Световния ден на земята-22 април организират от общината в Асеновград. В конкурса могат да участват всички ученици от учебните заведения на територията на общината.

За най-добре представилите се автори ще има награда от кмета на Асеновград Емил Караиванов, а победителят в конкурса ще прочете своето есе на Деня на Асеновград през месец май.

Всяка конкурсна работа трябва да бъде придружена със следната информация: име на автора, пощенски адрес, телефон и имейл адрес за връзка, както и наименование на училището, в което учи.  Срокът за подаване на творбите е 25 април (понеделник) 2016 година. Комисията, която ще оцени есетата ще обяви резултатите до 11 май 2016 г.

Произведенията ще се приемат на електронна поща: obrazovanie_asenovgrad@abv.bg , както и на хартиен носител, адресирани до

град Асеновград, област Пловдив

Пл. „Академик Николай Хайтов” 9

Сградата на общинска администрация, стая 512

За конкурса „Уникалната природа на Асеновград”

Инициативата е част от Годишния план за младежка политика за 2016 г. на Община Асеновград, като цели да предизвика интерес сред младите хора и да бъдат подтикнати да се запознаят отблизо с уникалните природни красоти в нашата община.

 

Подобни статии

Top