Асен Блатечки и приятели гостуват на пловдивчани

11692607_985905648142111_6342521281608890169_n

Любимците на екрана Асен Блатечки и Калин Врачански гостуват на пловдивчани. Режисираното от Блатечки представление „Когато котката я няма“ ще завладее сцената на Летния театър на Бунарджика тази вечер от 20.30 ч.

„Когато котката я няма“ е ситуационна комедия, която надниква в спалнята на две съпружески двойки – в едната се прави много любов, а в другата той липсва. Действието се развива в най-цветните и луди години на миналия век.

В едното семейство ролите на мъжа и жената са разменени, а в другото – преувеличени. Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си. Появяват се и две млади дами, които преобръщат живота на всички.

„Събрали сме се само приятели, да си правим кефа и да се забавляваме. Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин, например, е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив. Няма по-голямо удоволствие и провокация за актьора от шанса да играе нещо съвсем контрастно от него самия“, казва Асен Блатечки за постановката.

Комедията на Джони Мортимър и Брайън Кук е на театрална формация „Мелпомена“. От сцената ще ни разсмее звезден състав – Асен Блатечки, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Калин Врачански, Мира Добрева и Ирена Тодорова.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top