Астролози: 25 юли ще е най-лошият ден за 2015-та!

Днешният 25 юли ще бъде най-лошият ден за тази година, твърдят астролозите. Според тях буреносният контакт между Марс и Уран, който започна от 10 юли и ще продължи до края на месеца, ще бъде най-активен именно днес.

Астролозите предупреждават да сме много внимателни до края на деня и по възможност да не правим нищо и да не пътуваме.

Денят ще е мистериозен и опасен, пълен със скандали, сензационни разкрития и много конфликти. Луната ще е в Скорпион, Венера ще промени посоката на видимото си движение и ще стане ретроградна. Това ще създаде предпоставки за напрежение и нестабилност.

В дни като днешния рискът от инциденти, произшествия, прояви на бруталност, екстремизъм и насилие е много, много висок, твърдят астролозите. Затова не бива да спорим, да сключваме договори и да водим важни разговори.

Всички ще искат нещата да им се случват на момента, а това ще доведе до напрежение. Проявите на твърдоглавие и упоритост няма да се отнасят само до децата или тийнейджърите, а ще описват и някои международни отношения.

Опасността от травми и наранявания – при конфликти или спорт, ще бъде много голяма. Затова е добре да си останем вкъщи и да не предприемаме рискови ситуации.

През цялата седмица и особено в дните около 25 юли може да изпитваме силен вътрешен подтик да действаме импулсивно и да се включваме в безразсъдни рискове.

Политиците, дипломатите, финансистите, правоохранителните и разследващите органи, военните, полицаите, електроинженерите, както и компютърните специалисти ще имат много грижи, неочаквани проблеми и куп непредвидими ситуации. Тези „нажежени“ астроконфигурации имат своите хубави страни. В следващите дни може да чувстваме прилив на храброст. Прозренията, точните предчувствия и вдъхновението са сред най-чудесните подаръци на звездите за периода 20-26 юли.

В неделния ден напрежението от лошите аспекти на планетите ще продължи да се усеща, макар и не в такава степен. Много двойки може да тръгнат към раздяла и развод. Ключови взаимоотношения на международно, коалиционно, партийно, романтично или лично ниво ще бъдат „на ръба“.

Снимка: karm-krag.com

Подобни статии

Top