Астро – нумерологина прогноза за 01.06.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 01.06.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 7

2.Управител на деня е Меркурий

3.Луната се намира в Овен

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 26-и

6.Цвят на успеха – зелен

7.Минерали на успеха – яспис, берил, топаз, нефрит

8.Забранените операции са на: главата, очите, ушите, устната кухина, челюстта, брадичката, зъбите (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 7. Лидери в личен и служебен план. Притежават аналитичен ум с добри технически възможности . Ще следват своята водеща роля като не се съобразяват с чуждо мнение. Творци по душа и способности , но посоката на развитие ще определят сами.

Числова вибрация седем днес се изразява в желанието ни да тръгнем по нови пътища , да намерим нови подходи , да убедим хората в правотата си . Успех !

Влиянието на Луната днес ни предпазва от излишна загуба на енергия. Провокират се негативните мисли и агресивните действия.Ако останем пасивни ще спестим своята енергия . Да не забравяме , че един постоянен дразнител , незачитащ норми и правила се явява консуматор на енергия.

Днес организмът лесно се изчиства от токсините, препоръчителна е леката храна.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top