Астро – нумерологична прогноза за 11 февруари 2016

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

Четвъртък  -11.02.2016 г.

1. Вибрация на деня – 22

2. Управител на деня е Юпитер

3. Луната преминава от Риби в Овен в 11:54 ч.

4 .Фаза на Луната – първа четвърт

5. Луненният ден преминава от 3-ти в 4-ти в 08:49 ч.

6. Цвят на успеха- червен

7. Минерали на успеха – рубин, циркон, тюркоаз

8. Забранените операции до прехода на Луната са на сухожилията, пръстите, стъпалата, храносмилателната система. След 11:54 ч. –на главата (освен ако не са животоспасяващи)

Характерно за вибрацията на този ден – 22 е господарско число с вулканичен характер. Много е силна енергията на деня . От тези вибрационни честоти не може никой да се скрие. В ден като днешния можете лесно да прецените истинската същност на човека до себе си. Умело прикриваната агресия излиза на бял свят, защото в днешния ден намира поле за изява. Добронамереният и спокоен човек запазва своето благоразположение и душевен мир.

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 22. Силни и противоречиви личности. Притежават и трите господарски числа в числовата си редица. Паметливи и далновидни хора с добри речеви способности. Това са бъдещи учители ,публицисти, журналисти, писатели. Господарските числа им определят по-труден, но смислен и целеустремен живот.

За днес зодиакален знак Овен не е в силата си. Зодиакален знак Риби се чувства добре след 12 ч. Добър ден за Стрелец.

Носителите на число на живота 3 и 33, ако притежават зодиакален знак Стрелец могат да успеят във всяко начинание.

Четвърти лунен ден е добър за сплотяване на семейството. Хармония в колективния труд трудно се постига. Пасивното отношение спасява от конфликти. Сложете си розовите очила и не се задълбочавайте в проблеми ,които днес възникват лесно. Прибързаните решения не са добър съветник. Разходете се, попазарувайте, медитирайте, за да се преодолее по-лесно силното въздействие на деня.

При първа фаза на Луната организмът се зарежда енергийно. Сега може да се хапва любимата храна, но не да се прекалява. Храната трябва да дъде балансирана, защото ще е полезна за организма през целия лунен месец.

ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА

На 08.02.2016 г. започва годината на червената огнена маймуна в 16:39 ч. и продължава до 28.02. 2017 г.

Маймуната е най – силна в часовете от 15:00 до 17:00. Има елемент „метал“, който съответства на зодиакален знак Лъв, т.е през месец август е най- успешна.

Представителите на този зодиакален знак са умни, закачливи, артистични и пресметливи. Могат да бъдат егоисти и да предизвикват недоверие.

Годините 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 са подвластни на този зодиакален знак. Това са години, в които се разбулват тайни от световен мащаб. Години, в които съдружията лесно се разпадат.

Вниманието ни трябва да бъде насочено към начина на общуване. Да не прибягваме към хитринките на маймунката,когато искаме да постигнем нещо на всяка цена.

Маймуна, Дракон и Плъх за тази година това са знаците на прогреса и новите начинания, способни да внесат инициатива и нововъведения. Дават начало на действието, прогресивни са и успяват, защото много си помагат. Те са несдържани и често избухливи, когато бездействат.

Триединството Маймуна- Дракон –Плъх е ковачница за нови идеи и начинания. Тяхното съдружие е непреодолимо.

Подобни статии

Top