Астро – нумерологичната прогноза за 7 февруари 2016

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата.

Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

неделя – 07.02.2016 г.

1. Вибрация на деня – 9

2. Управител на деня е Слънцето

3. Луната преминава от Козирог във Водолей в 07:58 ч.

4. Фаза на Луната – новолуние

5. Луненният ден преминава от 28- и в 29-и в 06:38 ч.

6. Цветовете на успеха са жълт и оранжев

7. Минерали на успеха – яспис, жълт кехлибар, циркон

8. Забранените операции са на костите, ставите, сухожилията – до прехода на Луната. След 07:58 ч. забранените са операциите на вени сухожилия, апендикс, вадене на зъби (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден с число на живота 9, могат да бъдат добри политици и изявени обществени личности .Ще имат лидерски амбиции ,но ще бъдат нетърпеливи и много енергични. Ако се научат да овладяват своята прибързаност и напоритост, ще постигат високи цели и ще завършват всяко започнато дело.

Двадесет и девети лунен ден не е подходящ за решаване на важни въпроси. Този лунен ден провокира завистта, алчността, гнева на хората.

През дните на Водолей не са рядкост венозните възпаления и е добре да се използват мехлеми за вени.

Вегетарианската храна е препоръчителна или от месото да се консумира само пиле и риба.

Фазата новолуние е подходяща за козметични процедури. Луната активира преди всичко органите на горната част на тялото и функциите на мозъка. Фазата е подходяща за отказване от вредни навици и за започване на лечение. Дава възможност за успешни начинания, но при добра дисциплина и постоянство.

Фазите на Луната и тяхното влияние върху организма

Новолуние –  когато Слънцето, Луната и Земята се намират на една линия. Слънцето осветява само обратната страна на Луната, която е невидима. В точката на новолунието се наблюдава процес на успокояване.

Първа фаза на Луната  – след  новолунието Луната продължава да се движи на изток (посока, обратна на часовниковата стрелка) от Слънцето и става видима.

Тенденцията е пълно успокоение. Периодът е добър за започване на конкретен оздравителен цикъл. Добър период за отказване от вредни навици и формиране на полезни такива. Добър период за очистителни процедури.

Втора фаза на Луната  – в тази фаза започва разширението на организма ,при  което потокът на течности и енергията са с посока отвътре – навън. Или това е период подходящ за изчистване от токсините. В тази фаза са активни жлъчката и черният дроб, затова препоръката е да се подложат именно те на очистителни процедури .

Пълнолуние–  максимално отдалечаване от Слънцето – процес на свиване.

Трета фаза на Луната  –   периодът е подходящ за физически натоварвания, храносмилателните процеси са интензивни и може да се приема по-груба храна, суровоядството се прилага успешно. Не бива да се преяжда.

Четвърта фаза на Луната  – с четвъртата фаза завършва лунният цикъл и затова тренировъчните и оздравителни процедури също трябва да приключат. Тази фаза е подходяща за провеждане на гладуване и очистване на организма.

Физическото натоварване трябва да бъде сведено до минимум. Повече трябва да се ходи по-малко да се седи за да не се застоява кръвта в краката.

Препоръчителна е лека гимнастика. Трябва да се отбягва тлъста храна, но е полезно да се използват повече подправки.

Подобни статии

Top