Астро – нумерологична прогноза за 8 февруари 2016

numerologiq546

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата.

Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

понеделник – 08.02.2016 г.

1. Вибрация на деня – 1

2. Управител на деня е Луната

3. Луната е във Водолей в 07:58 ч.

4. Фаза на Луната – новолуние

5. Луненният ден преминава от 29-ти в 30-ти и в 1-ви в 07:17

6. Цвят на успеха – сребрист

7. Минерал на успеха – александрит

8. Забранените операции са на вените, чревни операции, на ставите, вадене на зъби (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден с число на живота 1 се намират едновременно под въздействието на зодиакален знак Коза и Маймуна. Ще бъдат безспорни лидери с непреклонен характер. Съществуват тенденции за появата на егоистични качества. Винаги ще търсят начини за постигане на своите цели, без да се интересуват от положението на околните.

Първи лунен ден предразполага към добри взаимоотношения с хората около нас. Денят е добър за творчески изяви. Ако се работи усилено успехите са сигурни, но липсва реализъм. Човек лесно се самозалъгва.

През дните на Водолей не са рядкост венозните възпаления и е добре да се използват мехлеми за вени.

Фазата новолуние е подходяща за козметични процедури. Луната активира преди всичко органите на горната част на тялото и функциите на мозъка. Фазата е подходяща за отказване от вредни навици и за започване на лечение. Дава възможност за успешни начинания, но при добра дисциплина и постоянство.

ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА

На 08.02.2016 г. започва годината на червената огнена маймуна в 16:39 ч. и продължава до 28.02. 2017 г.

Маймуната е най – силна в часовете от 15:00 до 17:00. Има елемент „метал“, който съответства на зодиакален знак Лъв, т.е през месец август е най- успешна.

Представителите на този зодиакален знак са умни, закачливи, артистични и пресметливи. Могат да бъдат егоисти и да предизвикват недоверие.

Годините 1932, 1944, 1956, 1980, 1992, 2004, 2016 са подвластни на този зодиакален знак. Това са години, в които се разбулват тайни от световен мащаб. Години, в които съдружията лесно се разпадат.

Вниманието ни трябва да бъде насочено към начина на общуване. Да не прибягваме към хитринките на маймунката,когато искаме да постигнем нещо на всяка цена.

Маймуна, Дракон и Плъх за тази година това са знаците на прогреса и новите начинания, способни да внесат инициатива и нововъведения. Дават начало на действието, прогресивни са и успяват, защото много си помагат. Те са несдържани и често избухливи, когато бездействат.

Триединството Маймуна- Дракон –Плъх е ковачница за нови идеи и начинания. Тяхното съдружие е непреодолимо.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top