Астро – нумерологична прогноза за 03.06.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 03.06.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 9
2.Управител на деня е Венера
3.Луната се намира в Телец
4.Фаза на Луната – Намаляваща
5.Лунният ден преминава в 28-и
6.Цвят на успеха – син
7.Минерали на успеха – розов мрамор , топаз , смарагд
8.Забранените операции са на: щитовидната жлеза , гърлото , ушните канали ,сливици , зъбни импланти (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 9. Свободолюбиви личности с усет към хората. Ценители на изкуството, музиката природата. Щедри и отдадени на близките си хора. Публичните изяви им носят радост и удовлетворение. Правилната насока в развитието им от деца е важна , защото Деветките са винаги нетърпеливи и непримирими с посредствеността.

Девет засилва личностните ни качества, прави ни забързани и импулсивни, носи ни крайни решения. Ако искаме да поставим край на нещо , днес е точният ден .

Двадесет и осми лунен ден е подходящ за постигане на висше ниво на знания. Нуждаем се от признание и поощрение. Нови начинания не се започват.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top