Астро – нумерологична прогноза за 02.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 02.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

 

1.Вибрация на деня – 6

2.Управител на деня е Сатурн

3.Луната преминава от Козирог във Водолей в 04:37 ч.

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 25-и

6.Цвят на успеха – виолетов

7.Минерали на успеха – оникс, яспис, опал, малахит

8.Забранените операции са на: костната система, ставите, сухожилията до 04:37 ч. и след посочения час на – вени, чревна система, стави, апендикс, вадене на зъби – (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 6. Притежават качества, които се наслагват в характер добър за околните.

Отстъпчиви, готови за взаимопомощ, търсещи хармонията, чувствителни и лесно раними. Нужно е да се научат и да получават, не само да отдават грижи и любов. Могат да бъдат добри възпитатели и педагози, прависти, хора отдадени на изкуството.

Като числова вибрация денят насочва към приятни занимания. Можете да подновите стари взаимоотношения. По-труден е денят за числа на живота -6 , 9, 33. Работата може да Ви се стори повечко, защото днес всеки ще има нужда от вашето внимание.

Двадесет и пети лунен ден изисква самовглъбеност и пасивност. Нови начинания не се започват, но е добре да се завършат стари. На заболяванията възникнали в този ден ,ако не се обърне внимание е възможно да се задълбочат. Парните бани помагат за простуди и бронхити.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top