Астро – нумерологична прогноза за 04.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 04.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 8
2.Управител на деня е Луната
3.Луната преминава от Водолей в Риби в 08:45 ч.
4.Фаза на Луната – Намаляваща
5.Лунният ден преминава в 27-и
6.Цвят на успеха – син
7.Минерали на успеха – александрит, ахат, опал
8.Забранените операции са на: вени,чревна система, стави, апендикс, вадене на зъби до 08:45 ч. и след посоченото време на – стъпалата, лимфната система, кистозни образувания – (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 8. Безспорни творци с трудно постижими успехи. Талантите или уменията е добре да се открият в ранно детство. Натрупването на творчески потенциал без външна изява, води до проблеми с нервната система. Винаги ще имат нужда от подкрепа и увереност за собствените си качества. Добри основоположници и реализатори.

Вибрация 8 за деня ни подсеща да пазим здравето си, да внимаваме за кражби и измами. Можем да превърнем деня в творчески и романтичен, ако споделим нашите съкровения. Двете четворки са предупреждение за число на живота 4. Спънки и конфликти обременяват новите начинания на „четворките“ , препоръката е изчакване на днешния и утрешния ден.

Двадесет и седми лунен ден е подходящ за разширяване на дадена дейност, за натрупване на блага. Добър ден за зачеване. Диетата и ограничаването от тежка храна показват бързи резултати.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top