Астро – нумерологична прогноза за 05.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 05.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 9

2.Управител на деня е Марс

3.Луната се намира в Риби

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 28-и

6.Цвят на успеха – червен

7.Минерали на успеха -рубин, яспис, оникс, малахит

8.Забранените операции са на: спъпалата, лимфната система, кистозни образувания (освен, ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 9. Типичен Марсов тип са децата, родени на днешната дата. Твърде много е засилена вибрацията на числото девет. За тяхната прибързаност ще се разбере от самото начало. Не бихте могли – родители, да ги ограничавате. Можете само да ги подкрепяте и напътствате. Всяка тяхна цел ще се превръща в самоцел, ако не ги толерирате. Силни и импулсивни личности, за тях най- подходящи са мъжките професии изискващи- динамика, организация, подчиненост и добри доходи.

Като вибрация денят подсилва качествата на всеки един от нас и в двете посоки (положителни и отрицателни). Числото 9 ни кара да се чувстваме значими и да проявяваме своите претенции. Задръжките днес са просто изключение.

Двадесет и осми лунен ден е един от най-позитивните дни на лунния месец. Поощрява откритите взаимоотношения . Събитията случили се днес се приемат с цяло сърце.От всеки род деяния се извлича собствена поука. Нов духовен ръст в този ден е голямо постижение.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top