Астро – нумерологична прогноза за 05.05.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 05.05.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

 1.Вибрация на деня – 1

2.Управител на деня е Юпитер

3.Луната преминава от Овен в Телец в 20:10 ч.

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 29-и

6.Цвят на успеха – червен

7.Минерали на успеха – рубин, циркон, гранат, тюркоаз

8.Забранените операции са на: главата , очите , ушите, челюстта , зъбите до 20:10 ч. и след посоченото време на щитовидна жлеза , гърло , уши , сливици , зъби (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 1. Лидерски, добре материално ориентирани личности. Ще проявяват нескрит егоизъм. Много са силни числата в рождената дата и е необходимо да се знае за предпочитанията на децата. Те никога няма да извършват дейност , която не харесват. Могат да бъдат добри финансисти и добри журналисти. Необходимо е децата родени на тази дата да се възпитават в одухотвореност, състрадателност , съпричастност и уважение към качествата на другите.

За днешния ден като числова вибрация е добре да се знае, че ни подтиква към нови и различни начинания. Лунното влияние, което е осезателно ни приканва към спокойствие и пасивност. В този случай е добре да се съобразим с Луната като наш пътеводител и начинанията да оставим в планови вариант.

Напрежението в очите днес е противопоказно.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top