Астро – нумерологична прогноза за 06.06.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 06.06.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 3
2.Управител на деня е Луната
3.Луната преминава от Близнаци в Рак в 06:41 ч.
4.Фаза на Луната – Растяща
5.Лунният ден преминава в 2-и
6.Цвят на успеха – син
7.Минерали на успеха – александрит , ахат , опал
8.Забранените операции са на: бронхите , дихателната система , белия дроб, трахеята до 06:41 ч. и след посоченото време на стомаха , жлъчката , панкреаса -(освен,ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 3. Характеристика, диктатори – творци. Притежават -бърз ум , весел нрав , интелигентност.Момченцата ще са подвластни на женското начало. Нежни и галантни кавалери , но силно влюбчиви. Момиченцата ще са с подчертана женственост и чар , добри майки и съпруги.

Вибрация три се налага със своя диктат и неотстъпчивост. Творчески ден , който проявява своята красота само , ако избегнем конфликтите.

Втори лунен ден ни свързва с енергията на индивидуалния творчески импулс. По този начин напълно синхронизира с числовата вибрация на деня – 3. Проявената щедрост благоприятства за изчистване на енергийните ни полета.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top