Астро – нумерологична прогноза за 07.06.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 07.06.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 22

2.Управител на деня е Марс

3.Луната се намира в Рак

4.Фаза на Луната – Растяща

5.Лунният ден преминава в 3-и

6.Цвят на успеха – червен

7.Минерали на успеха – яспис , рубин , оникс , аметист

8.Забранените операции са на: стомаха , жлъчката , панкреаса (освен ако не са животоспасяващи).

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 22. Характеристика – основоположници. Господарско число е 22-ката . Притежателите му са със силна енергия и импулсивен характер . С времето ще съумяват да овладяват емоциите си . Едва тогава ще могат да се нарекат основоположници или хора, за чиито дела ще се говори в поколенията.

Като вибрация на деня 22 е с вулканичен характер. Вълненията ни са приповдигнати, реакциите – светкавични . Денят е наситен с енергия , която посочва с лекота слабите ни места.

Трети лунен ден е активен ден. Добре синхронизира с числовата вибрация на деня. Агресията и емоционалната приповдигнатост трябва да се овладяват. Това предупреждение е необходимо, защото с доброто настроение постигаме добрите резултати.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top