Астро – нумерологична прогноза за 08.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 08.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 3

2.Управител на деня е Венера

3.Луната преминава от Овен в Телец в 09:10 ч.

4.Фаза на Луната – Нарастваща

5.Лунният ден преминава в 2-и

6.Цвят на успеха – син

7.Минерали на успеха – розов мрамор, топаз, смарагд

8.Забранените операции са на: глава, очи, уши, устна кухина, челюсти, зъби до 09:10 ч. и след посочения час на –гърлото, ушните канали, щитовидната жлеза, сливици, зъбни импланти, врат, гласни струни (освен ако не са животоспасяващи).

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 3. Диктатори –творци. Можете да разчитате на творческия им усет. Добронамерени и отзивчиви, но няма да издържат на натоварване и преумората ще ги угнетява. Бъдещи добри педагози, журналисти, екскурзоводи, рекламни представители.

Вибрация на деня 3 предразполага число на живота 3 да прояви своя диктаторски характер, но и творчески потенциал. Казваме ,че „Тройките“ са меките диктатори, защото дипломацията не им е чужда. Денят като цяло работи за нашата изява, но само ,ако се избегнат конфликтите.

Добър ден за образование, физическа култура, нежни и задушевни взаимоотношения. Молитвите днес са чути. Може да се похапва повечко, организмът не натрупва излишества.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top