Астро – нумерологична прогноза за 09.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 09.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 4

2.Управител на деня е Сатурн

3.Луната се намира в Телец

4.Фаза на Луната – Нарастваща

5.Лунният ден преминава в 3-и

6.Цвят на успеха – виолетов

7.Минерали на успеха – оникс , яспис , опал , малахит

8.Забранените операции са на: гърлото, ушните канали, щитовидната жлеза, сливици, зъбни импланти, врат, гласни струни (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 4. Детайлни и конструктивни личности, но с по-труден живот. Техните начинания ще бъдат постижими ,когато им се оказва нужната морална подкрепа. Не бива да се разколебават от трудностите. Те са закономерни и преодолими. Момчетата след 33-тата си година е възможно да имат материални загуби, ако не се допитват до близките си хора, особено за крупни сделки. Винаги може да се разчита на числото 4 за помощ и подкрепа, ако се чувства силно.

Съботният ден е благосклонен към „Козирог“, особено с число на живота 8.

Зодиакален знак „Телец“ е с повишена мнителност, добре е да изчака утрешния ден за по-важните свои решения.

Трети лунен ден е ден на силните чувства, страсти, емоции. Добро време за заздравяване партньорските взаимоотношения. Точно днес, ако сте пасивни можете да загубите. Денят е активен, подходящ за пазаруване и обновяване на дома.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top