Астро – нумерологична прогноза за 10 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1. Вибрация на деня – 22

2. Управител на деня е Юпитер

3. Луната се намира в Овен

4. Фаза на Луната-първа четвърт-нарастваща

5. Лунният ден е 2-ри

6. Цвят на успеха – червен.

7. Минерали на успеха – рубин, циркон, гранат, тюркоаз

8. Забранените операции са на :главата, зъбите, челюсти, уши, очи – (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 22. Силни личности ,но с труден житейски път. Избухливи по нрав,трудно сдържащи се. Като възможности магат да постигнат високи успехи, ако си поставят високи цели. Числото 22 е господарско число, което увековечава делата си – добри и лоши. Важно е да се познава характеристиката на господарската двадесет и двойка, за да се възползвате от нейните положителни влияния. Вулканичният характер на 22 предизвиква към знания, нежност, ревност, упорит труд или голям мързел. Откритият характер и прямите реакции са неотлъчен спътник в тяхното ежедневие. Притежават дарования, на които е необходим външен изказ – това би хармонизирало енергийната им сила.

В днешният ден зодиакален знак Овен има слаба интуиция. Подчинението се отнася за всички огнени знаци – Лъв, Стрелец и Овен. Препоръката за тях е да не се вземат стратегически решения,защото вибрацията на деня подтиква към подобни действия. Трудности с възникнали проблеми среща зодиакален знак Лъв.

Като числова характеристика денят повелява за повишено внимание. Добре обмислените решения и положени усилия дават резултат в по-късен етап.

Подходящ период за усвояване на знания, за зачеване. В любовта отношенията са мили. Молитвите изречени от сърце ще бъдат чути. Проявата на щедрост се награждава.

Първа фаза на Луната

След новолунието Луната постепенно става видима като млада месечина в западната част на небето и тенденцията е успокоение. Препоръчително е да се започне оздравителен цикъл, формирането на полезни навици. В този период е добре да се почисти кожата и да се набавят нужните микроелементи. За целта спомагат билковите чайове и топлите вани. Течностите се всмукват лесно от кожата. Енергията и микроелементите за този период се намира в кореноплодните.

Подобни статии

Top