Астро – нумерологична прогноза за 11.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 11.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 6

2.Управител на деня е Луната

3.Луната се намира в Близнаци

4.Фаза на Луната – Нарастваща

5.Лунният ден преминава в 5-и

6.Цвят на успеха –син

7.Минерали на успеха – александрит, ахат, опал

8.Забранените операции са на: бронхи,бял дроб, дихателна система, трахея , нервна система (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 6. Чувствителни и отдадени на близките си хора, ще се стараят да бъдат разбирани и одобрени. Особено важно за тях е признанието. Проницателни и сериозни в начинанията. Нужна им е подкрепа особено в ранна възраст. Когато придобият увереност могат да постигнат много.

В днешния ден зодиакален знак „Телец“ не се чувства в силата си. Но „Рак““ и „Риби“ особено в съчетание с число на живота 2 и 22 са успешни.

Вибрацията на деня 6 предразполага към любов във всяка нейна проява. Можете да поправите стари грешки и взаимоотношения.

Пети лунен ден толерира справедливостта. Ако се стигне до изясняване на ситуации не бива да се сърдим на посочените ни грешки.

Днес храната се усвоява без остатък, не е нужно да се ограничавате в яденето.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top