Астро – нумерологична прогноза за 12 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

  1. Вибрация на деня – 6
  2. Управител на деня е Сатурн
  3. Луната се намира в Телец
  4. Фаза на Луната-първа четвърт – нарастваща
  5. Лунният ден преминава в 4-и
  6. Цвят на успеха – виолетов
  7. Минерали на успеха – оникс, яспис, опал, малахит
  8. Забранените операции са на: гърлото, щитовидната жлеза, сливици, гласни струни, зъбни импланти (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 6. Ще бъдат добри творци, любознателни, състрадателни хора, умеещи да създават добри контакти. Меки по душа,колебливи и лесно влюбчиви. Вибрацията на числото 6 помага на момичетата да подчертаят своята женственост и красота, да бъдат добри майки и съпруги, ако получават уважение и почит. Докaто момченцата са подвластни на женското влияние и контрол, но изпълняват прекрасно задълженията си и винаги са готови да помогнат. Като цяло вибрацията на числото 6 допринася за уюта, хармонията, добрите взаимоотношения. Силното чувство за справедливост понякога ги кара да стигат до крайности или да изпадат в депресивни състояния. В тези случаи най-дoбър помощник е почивка сред природата.

В този ден зодиакален знак Телец е добре да се посъветва преди да вземе важни решения.

Везните са разколебани, но имат възможност да реализират своите идеи.

Козирог е в добра позиция – важен за него ден за изграждане на вътрешна мотивация. В съчетание с число на живота 8 се радва на успехи.

Четвърти лунен ден е труден за преодоляване, ако се натрупа напрежение от много контакти и излишно психическо натоварване. Колективният труд днес не спори. Денят е подходящ за равносметка, медитация, грижи за семейството. В любовта препоръките са за пасивно отношение за да се предпазите от конфликти.

Ушите са податливи на възпаления.

Първа фаза на Луната

След новолунието Луната постепенно става видима като млада месечина в западната част на небето и тенденцията е успокоение. Препоръчително е да се започне оздравителен цикъл, формирането на полезни навици. В този период е добре да се почисти кожата и да се набавят нужните микроелементи. За целта спомагат билковите чайове и топлите вани. Течностите се всмукват лесно от кожата. Енергията и микроелементите за този период се намира в кореноплодните.

По-сериозните физически натоварвания започват от утрешния – 5-и лунен ден.

Подобни статии

Top