Астро – нумерологична прогноза за 13 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1. Вибрация на деня – 7

2. Управител на деня е Слънцето

3. Луната преминава от Телец в Близнаци в 23:03 ч.

4. Фаза на Луната-първа четвърт-нарастваща

5. Лунният ден преминава в 5-и

6 .Цвят на успеха – жълт, оранжев

7. Минерали на успеха – жълт кехлибар, циркон, яспис

8. Забранените операции са на: гърлото, щитовидната жлеза, сливици, гласни струни, зъбни импланти –до 23:03ч. , след посочения час на: дихателна система, бронхи, бял дроб, нервна система – (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 7. Това са късметлии дошли на Земята с ясна цел. Седмицата извежда своите притежатели от затруднените ситуации и им дава възможността да анализират правилно всяка една ситуация, могат да бъдат добри съветници. Ще се наложи да се потрудят повечко. Ще се налага да дават повече от себе си отколкото ще получават. Пътешественици по душа и прородолюбители. Обичат семействата си и са отдадени на децата. Не срещат затруднения при работа с техниката, любознателни са и лесно усвояват чужди езици. Могат да бъдат добри бизнесмени, прависти.

Днес се очертава един добър неделен ден с вибрация – 7 на Божествената закрила. Добро знамение крият и двете явни, видими тройки в датата 13.03. – които са в съчетание с Божествената седмица.

Зодиакални знаци: Лъв, Риби и притежателите на число на живота 7, както и число на името 7 са в добро разположение на духа.

Телците до 23:03ч., както Близнаци – след този час не могат да почувстват осезателно силата на деня.

Пети лунен ден е интересен с това ,че всичко, което ни се случва – поправя някоя кривинка в характера ни. Добре би било да се приемат критиките с разбиране и да не наслагваме обида в душата си.

Може да се похапва повечко. Днес храната се усвоява пълноценно и не се натрупва като шлака, но не и тежката животинска храна. Например месо сготвено с много сосове и сирена е доста тежка храна.

Луната в Телец е добро време за пазаруване. Вибрацията на деня в съчетание с положението на Луната предразполага към покупка,която да ни носи успехи в нашите начинания.

Денят е добър за успешно Ново начало,сключване на договори,тържества.

Двете седмици (13+3=16=7,и вибрацията на деня 7) ще помогнат на много хора с хронични заболявания.

Първа фаза на Луната

След новолунието Луната постепенно става видима като млада месечина в западната част на небето и тенденцията е успокоение. Препоръчително е да се започне оздравителен цикъл,формирането на полезни навици. В този период е добре да се почисти кожата и да се набавят нужните микроелементи. За целта спомагат билковите чайове и топлите вани. Течностите се всмукват лесно от кожата. Енергията и микроелементите за този период се намира в кореноплодните.

От пети лунен ден физическите натоварвания могат да се увеличават. Натоварванията, които до сега бяха умерени—в 5-и ,6-и ,7-и лунни дни могат да са максимални.

Подобни статии

Top