Астро – нумерологична прогноза за 13 февруари 2016

numerologiq12

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

 Събота – 13.02.2016 г.

1. Вибрация на деня – 6

2. Управител на деня е Сатурн

3. Луната преминава от Овен в Телец в 13:35 ч.

4. Фаза на Луната – първа четвърт

5. Луненният ден преминава от 5-ти в 6-ти в 09:46 ч.

6. Цвят на успеха – виолетов

7. Минерали на успеха – оникс,яспис,опал,малахит

8. Забранените операции до 13:35 са на главата, ушите, очите, устна кухина, зъби, челюст, брадичка— и след 13:35 на сливици, щитовидна жлеза, гласни струни, врат (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 6. Покровителка на шестицата е планетата Венера. Обаятелни с външен чар, ще приемат света чрез сърцето си. Емоционални натури, харизматични личности, които могат да сплотяват чрез доброто начало в хората. Тринадесета дата е кармично число. Изисква сила на характера и борбеност,които се усвояват с времето. Момчетата ще комуникират по-лесно с нежния пол,ще са чувствени и влюбчиви. Момичетата ще бъдат женствени с двойна сила на женската интуиция и чар.

За днес зодиакални знаци Овен и Телец не са в силата си. Носителите на число на живота 8, 4 и 22, които притежават зодиакален знак Козирог или Водолей се радват на сигурни успехи.

Шести лунен ден е подходящ за медитация,телепатични явления.Ден, в който сме много чувствителни. В древността в този ден се е гадаело по звездите. Можете да се уверите в добрите чувства на партньора си като го наблюдавате внимателно. Проницателността ви е изострена.

Когато Луната се намира в Телец хигиената на зъбите трябва да бъде по-специална. Мият се по-продължително време и се изплакват с вода и лимон.

Добро време за маникюр, педикюр и масаж.

ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА

На 08.02.2016 г. започва годината на червената огнена маймуна в 16:39 ч. и продължава до 28.02. 2017 г.

Маймуната е най – силна в часовете от 15:00 до 17:00. Има елемент „метал“, който съответства на зодиакален знак Лъв, т.е през месец август е най- успешна.

Представителите на този зодиакален знак са умни, закачливи, артистични и пресметливи. Могат да бъдат егоисти и да предизвикват недоверие.

Годините 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 са подвластни на този зодиакален знак. Това са години, в които се разбулват тайни от световен мащаб. Години, в които съдружията лесно се разпадат.

Вниманието ни трябва да бъде насочено към начина на общуване. Да не прибягваме към хитринките на маймунката,когато искаме да постигнем нещо на всяка цена.

Маймуна, Дракон и Плъх за тази година това са знаците на прогреса и новите начинания, способни да внесат инициатива и нововъведения. Дават начало на действието, прогресивни са и успяват, защото много си помагат. Те са несдържани и често избухливи, когато бездействат.

Триединството Маймуна- Дракон –Плъх е ковачница за нови идеи и начинания. Тяхното съдружие е непреодолимо.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top