Астро – нумерологична прогноза за 14 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 8

2.Управител на деня е Луната

3.Луната е в Близнаци

4.Фаза на Луната-първа четвърт – нарастваща

5.Лунният ден преминава в 6-и

6.Цвят на успеха – син

7.Минерали на успеха – александрит, ахат, опал

8.Забранените операции са на – дихателна система, бронхи, бял дроб, нервна система (освен,ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 8. Талантливи хора със скрити заложби. Добре би било талантите им да се открият в ранно детство и да се развият. Могат да останат и като любимо хоби ,важно е да се даде външна изява на творческия импулс. В този случай децата растат и се развиват хармонично без натрупване на вътрешно напрежение. Имайте предвид родители, че Осмицата не променя своя характер! Единственият начин да и се повлияе е да се стигне до нейните възприятия и разбирания. Носителите на число на живота 8 винаги търсят баланса между материални потребности и духовен ръст. На работното място иска да бъде шеф. Момченцата родени именно в днешния ден ще харчат повече отколкото ще изкарват. За момиченцата не е задължително, те са по-умерени,но заложбата съществува.

Представителите на зодиакален знак Близнаци не се чувстват комфортно. Преодолявайки вътрешните противоречия могат да бъдат успешни.

Носители на число на живота 2,11,22 особено в съчетание със зодиакални знаци Риби и Рак могат да имат успешно Ново начало.

Вибрацията на деня 8 в общ план повелява- предпазливост, повишено внимание за измами и кражби, както и внимателно отношение към нашето здраве.

Шести лунен ден от своя страна ни насочва към уединение и смирение. Свързва ни с висшите космически енергии и ни подтиква да ги насочваме в наша полза. Това е ден на любовта в нейните всеобхватни измерения,на прошката, на благодарността. Не бива на днешния ден да се оплакваме,да сме недоволни както от себе си така и от околните. При запазване на спокойствие на духа можем да се домогнем до силната интуиция на 6-тото лунно денонощие. Можем да прозрем в истини и събития с лекота.

Денят е добър за подмладяващи процедури.

Пазете дихателните пътища, рамене, ръце и длани.

Първа фаза на Луната

След новолунието Луната постепенно става видима като млада месечина в западната част на небето и тенденцията е успокоение. Препоръчително е да се започне оздравителен цикъл,формирането на полезни навици. В този период е добре да се почисти кожата и да се набавят нужните микроелементи. За целта спомагат билковите чайове и топлите вани. Течностите се всмукват лесно от кожата. Енергията и микроелементите за този период се намира в кореноплодните.

От пети лунен ден физическите натоварвания могат да се увеличават. Натоварванията ,които до сега бяха умерени—в 5-и ,6-и ,7-и лунни дни могат да са максимални.

Подобни статии

Един коментар

Top