Астро – нумерологична прогноза за 14.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 14.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 9

2.Управител на деня е Юпитер

3.Луната преминава от Рак в Лъв в 16:52 ч.

4.Фаза на Луната – Нарастваща

5.Лунният ден преминава в 8-и

6.Цвят на успеха –червен

7.Минерали на успеха – рубин, циркон, гранат, тюркоаз

8.Забранените операции са на: стомаха, жлъчката, панкреаса, хранопровод до 16:52 ч. и след посочения час на сърце, кръст , диафрагма, стендове – (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 9. Девет е число на крайните решения. Носи в себе си заряда на напоритост и нетърпеливост. Цифров еквивалент е на планетата Марс. Когато заниманията на „Девятката“ са бързи и срочни и настроението е добро. В противен случай настъпва непредсказуем обрат. Момченцата , конкретно с тази рождена дата е добре да внимават след 33-тата си година от по-сериозни материални загуби. По-трудното сбъдване и реализиране на плановете е закономерност при 14.04-ти ,защото е нужно да се подхожда бавно и методично по всички въпроси.

Вибрация на деня „9“ по-принцип е динамика, но конкретно за днес се препоръчва детайлно обмисляне и търпение при възникване на затруднения. Пъргавината на „Девет“ се препъва в числото 4 (от 14.04.) с възпитателна цел. Посоката на действие е към опресняване на знания.

Осми лунен ден ни насочва към прошка и равносметка. Сънищата се сбъдват, молитвите са чути. Физически натоварвания не се препоръчват.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top