Астро – нумерологична прогноза за 14.05.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 14.05.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 1

2.Управител на деня е Сатурн

3.Луната преминава от Лъв в Дева в 08:51 ч.

4.Фаза на Луната – Нарастваща

5.Лунният ден преминава в – 9 -и

6.Цвят на успеха – виолетов

7.Минерали на успеха – оникс, яспис , опал , малахит

8.Забранените операции са на: кръста , сърцето , диафрагмата , стендове , байпаси до 08:51 ч. и след посочения час на всички органи в коремната кухина , пластичните операции (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 1. Родени лидери, отстояващи своите интереси. Важно е да се обърне внимание на образованието . Професии свързани с финанси ще ги удовлетворяват.

Днес вибрацията на деня предразполага към активност. Необходимо е да се съобразим с лунния ден , който от своя страна повелява спокойствие и предпазливост. В случая ще насочим амбициозните си планове към анализ и оценка.

В днешния ден не давайте външен израз на чувствата си.Така ще съхраните и самите чувства и отношенията.Прикадете дома и не упреквайте никого. Появата на желание за самоусъвършенстване не бива да прераства в самоизтъкване.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

 

Подобни статии

Top