Астро – нумерологична прогноза за 15 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 9

2.Управител на деня е Марс

3.Луната е в Близнаци

4.Фаза на Луната – първа четвърт – нарастваща

5.Лунният ден преминава в 7-и

6.Цвят на успеха – червен

7.Минерали на успеха – яспис, рубин, оникс, аметист

8.Забранените операции са на: дихателна система, бронхи, бял дроб, нервна система (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 9. Самоотвержени, достолепни и горди личности. Прибързани в действията и решенията си. Подходящи професии за тях са в областта на военното дело, спорта, политиката.

Представителите на зодиакален знак Близнаци не се чувстват комфортно. Преодолявайки вътрешните противоречия могат да бъдат успешни.

Денят е успешен за число на живота 9 и особено в съчетание със зодиакален знак Овен. Условието е да мисли по-задълбочено преди да се действа.

Не е препоръчително да се вземат крайни решения, които осмислят живота ни – брак, развод, раздели.

Може да се постави край на тягостна връзка, но след внимателно обмисляне. Ако се изчака, утре развоят може да бъде различен.

Не е желателно да се теглят кредити,да се дават пари на заем,да се играят хазартни игри.

Първа фаза на Луната

След новолунието Луната постепенно става видима като млада месечина в западната част на небето и тенденцията е успокоение. Препоръчително е да се започне оздравителен цикъл, формирането на полезни навици. В този период е добре да се почисти кожата и да се набавят нужните микроелементи. За целта спомагат билковите чайове и топлите вани. Течностите се всмукват лесно от кожата. Енергията и микроелементите за този период се намира в кореноплодните.

От пети лунен ден физическите натоварвания могат да се увеличават. Натоварванията ,които до сега бяха умерени—в 5-и ,6-и ,7-и лунни дни могат да са максимални.

 

 

Подобни статии

Top