Астро – нумерологична прогноза за 16 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 1

2.Управител на деня е Меркурий

3.Луната преминава от Близнаци в Рак в 02:56 ч.

4.Фаза на Луната-първа четвърт – нарастваща

5.Лунният ден преминава в 8-и

6.Цвят на успеха – зелен

7.Минерали на успеха – нефрит, яспис, топаз, берил

8.Забранените операции са на:стомаха,жлъчката,панкреаса (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата родени днес са с число на живота 1. Безспорни лидери, знаещи какво искат. Добре е да се обърне внимание на образованието им, защото не биха могли да извършват всякаква дейност. Не винаги ще се съобразяват с мнението на околните, не винаги ще подбират средствата за постигна на своите цели. Това са бъдещи енергетици, данъчни служители, бизнесмени. Чувства и емоции не биха ги затормозили. В материалното ни ежедневие тези качества ще им помагат.

Денят с вибрация едно помага на зодиакален знак Лъв и на Скорпионите.

Вибрацията на деня има две шестици и предупреждението е за притежателите на число на живота 6 и число на името 6-дяволитото събиране на шестиците предизвиква към необмислени постъпки.

Зодиакален знак Дева днес има добри показатели.

Зодиакален знак Рак е добре да бъде внимателен и да не се влияе от властните и силни Единици, Лъвове, Скорпиони.

Първа фаза на Луната

След новолунието Луната постепенно става видима като млада месечина в западната част на небето и тенденцията е успокоение. Препоръчително е да се започне оздравителен цикъл,формирането на полезни навици. В този период е добре да се почисти кожата и да се набавят нужните микроелементи. За целта спомагат билковите чайове и топлите вани. Течностите се всмукват лесно от кожата.Енергията и микроелементите за този период се намира в кореноплодните.

От пети лунен ден физическите натоварвания могат да се увеличават. Натоварванията ,които до сега бяха умерени—в 5-и ,6-и ,7-и лунни дни могат да са максимални.

 

Подобни статии

Top