Астро - нумерологична прогноза за 17.04.2016 - DC news

Астро – нумерологична прогноза за 17.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 17.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 3

2.Управител на деня е Слънцето

3.Луната преминава от Лъв в Дева в 02:22 ч.

4.Фаза на Луната – Нарастваща

5.Лунният ден преминава в 11-и

6.Цвят на успеха – жълт, оранжев

7.Минерали на успеха – жълт кехлибар, циркон, яспис

8.Забранените операции са на: сърце, кръст, диафрагма, стендове до 02: 22 ч. и след посочения час на всички органи в коремната кухина, пластичните операции – (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 3. Борбени личности съчетали в себе си чувствителност, природен талант, лидерски амбиции. Трудно ще се съгласяват с чуждо мнение. Ще търсят точното си място докато го намерят. Още от деца е добре да се знае ,че слънчевите лъчи зареждат творческия им импулс. Бъдещи добри възпитатели, творци.

Тройката като вибрация за деня ни поставя в конфликтни ситуации. Избягвайки от тях се отправяме в другото измерение на числото а именно – добре свършена работа.

Единадесети лунен ден повелява да завършим начинанията си до край. Въпреки ,че сме в почивен ден Луната днес наказва мързелуването. Предизвиква ни със сигурна победа, ако завършим започната дейност.

Маските за лице и подхранващи кожата процедури са ползотворни.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top